Personvernpolicy

Test The Talent ønsker å samle inn og lagre så lite personopplysninger som mulig. Vi lagrer navnet ditt, og e-posten din, og informasjon om hvilken pakke du har kjøpt, når og betalingsstatus. I tillegg lagrer vi testresultatene dine for 3-månedersperioden som et kundeforhold med Test The Talent varer.

Alle de ovennevnte personopplysningene deles IKKE med tredjeparter.

Når du kjøper en testpakke godtar du automatisk en databehandleravtale med Test The Talent som databehandler. Denne avtalen forplikter Test The Talent til å sikre at vi overholder EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Test The Talent bruker Digital Ocean til å være vert for våre servere, og dermed din informasjon og testdata. Ingen personlig informasjon deles med Digital Ocean i det hele tatt.

Annen personlig informasjon samlet inn av Test The Talent og lagret via tredjepartsleverandører:

Stripe: For å håndtere kredittkortbetalinger. Ditt navn, e-post og kredittkortinformasjon deles, men kredittkortinformasjonen din lagres ikke noe sted i Test The Talents-systemene.

Google G Suite: For e-postkommunikasjon mellom kunder og Test The Talent.

Google Analytics: For nettstedstatistikk og analyse.

3 måneder etter at du har kjøpt en betalt testpakke fra Test The Talent, vil vi slette kontoen din inkludert alle testresultater

Hvis du ønsker å slette dataene dine før dette, send oss ​​en e-post på support@testttalent.com og vi vil behandle forespørselen din så snart som mulig. Alle andre personvernregler og datahenvendelser kan sendes til samme e-post.

Copyright © 2022 – Test The Talent

© Copyright 2024 - Test The Talent - Disclaimer