Om Test The Talent

Test The Talent er utviklet for å gjøre det enkelt for deg å forberede deg til jobbtesten.

Målet vårt er å gi deg best mulig trening, slik at du kan gjennomføre jobbtesten med et godt resultat og øke sjansene dine for å få drømmejobben! Konkurransen om de beste stillingene på arbeidsmarkedet er stor, og uansett hvilke ferdigheter du har, bør du øve deg før du tar jobbtesten.

Test The Talent gir deg tilgang til en rekke tester med ulike vanskelighetsgrader som ligner på de testene du møter i rekrutteringsprosessen. Et godt resultat på SHL-testen krever grundige forberedelser, men ved å trene hjernen med forberedende tester kan de fleste oppnå gode resultater!

Hvorfor skal man øve?

Å trene hjernen er som å trene til et løp. De fleste kan løpe fem kilometer, men hvis du vil løpe fort, må du trene. Med et strukturert treningsprogram kan du fokusere på å forberede deg til løpet, og du vil raskt forbedre deg. Erfarne løpere vil forbedre seg mindre enn personer uten løpeerfaring, men alle vil forbedre seg.

Etter å ha tatt en SHL-test vil du ha en idé om testens struktur og begynne å forstå tankegangen bak spørsmålene. Som et resultat av dette vil du ved neste test kunne løse spørsmålene raskere og med færre feil. Det er derfor en stor fordel å ta flere øvingstester før den endelige jobbtesten!

Det var en stund siden jeg hadde jobbet med de tradisjonelle regnereglene, så jeg kjøpte en SHL-test for å være godt forberedt. På de første SHL-testene fikk jeg 10-12 riktige, men etter å ha gått gjennom testen to ganger til, forbedret jeg resultatet til rundt 16-18 riktige. Repetisjon og rutine er tross alt viktig.

Test The Talents testpakker forbereder deg på testene du får hos

© Copyright 2024 - Test The Talent - Disclaimer