FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt her, kan du kontakte Test The Talent.

Når du har fullført kjøpet, får du direkte tilgang til testproduktet. En meny øverst på nettstedet viser “Mine tester”, der du får tilgang til dem.

testttalent.no/mine-tester/

I tillegg vil du motta en e-post med kontoopplysninger (innlogging og passord) for Test The Talent. Vi sender e-posten noen sekunder etter kjøpet, men det kan være en forsinkelse hos e-postleverandøren din. Det kan ta opptil 5 minutter før e-posten din kommer frem.

Husk også å sjekke søppelposten din, og hvis du bruker Gmail, se i mappen All mail.

Hvis du ikke har mottatt noen e-post i det hele tatt, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt her.

testttalent.no/min-konto/lost-password/

Hvis ingenting fungerer i det hele tatt, kan det være at du har skrevet inn e-posten din feil, kontakt oss, så løser vi det raskt slik at du kan begynne å trene.

Hvis du får betalingen din avvist her på Test The Talent, er det fordi banken din har avvist betalingen via Stripe INC (som er vår kredittkortbehandler). Etter vår erfaring kan du betale med det samme kortet via Paypal (du trenger ikke å ha en Paypal-konto, bare betal som gjest).

Selvfølgelig ordner vi det! Vi kan dessverre ikke manuelt endre tilgangen til de ulike testene når du først har kjøpt dem, men vi kan ordne det ved å foreta en retur der du kan kjøpe tilgang til de riktige testene. Vi garanterer refusjon for de testene du ikke bruker, og som vanlig gjelder pengene tilbake-garantien hvis du ikke er fornøyd med produktet. Kontakt oss, så fikser vi det

Hvis du har fullført gratistesten og oppgitt navn og e-postadresse korrekt, vil du også motta en e-post med testresultatene.

I noen tilfeller kan e-posten havne i søppelpostmappen din eller utenfor innboksen i Gmail. Hvis det virker som om du ikke har mottatt noen e-post i det hele tatt, kan du skrive til oss. Vi kan finne testen og sende deg resultatene manuelt.

Du er også hjertelig velkommen til å gjøre gratistestene på nytt.

Du kan ta en hvilken som helst test på Test The Talent så mange ganger du vil! I undermenyen Testhistorikk i menyen Mine tester finner du også en oversikt over alle testforsøkene dine, inkludert poengsummer og detaljerte forklaringer med tilbakemeldinger for hvert spørsmål.

Hvis du har problemer med at en test ikke starter på nytt og hopper rett til sluttsiden, kan det skyldes et tidsbegrenset eksperiment. Du kan enkelt fjerne dette eksperimentet og starte på nytt ved å laste inn siden på nytt noen ganger. Det kan være nødvendig å tilbakestille / tømme cache. Dette gjøres ved å trykke på CTRL + F5 og for Mac: Command + SHIFT + R.

Det kan du gjøre, men vær oppmerksom på at noen av spørsmålene er de samme i de ulike testpakkene. Hvis du ikke trener på en spesifikk test, men ønsker generell testtrening, anbefaler vi den generelle numeriske, verbale og logiske testtreningen.

Selvsagt! I opptil 14 dager etter at du har kjøpt tilgang, kan du få refundert hele beløpet du har kjøpt.

Vær oppmerksom på at en refusjon betyr at kontoen din og alle testresultater vil bli stengt og slettet permanent.

Du må skrive til oss på support@testttalent.com. Vi kommer selvsagt ikke til å stille deg spørsmål, men vi vil gjerne høre hvorfor du ikke er fornøyd. Hvis du er misfornøyd fordi du fant feil i testene, vil vi gjerne vite hvor feilene var, slik at vi kan rette dem slik at de blir så gode som mulig.

Vi kan ikke refundere beløpet som er betalt via bankoverføring, men kun via vår betalingsleverandør Stripe/Paypal. Dette tar offisielt 5-10 dager, men vanligvis går det raskere enn det.

ALLE kjøp hos Test The Talent er en engangsbetaling og IKKE et abonnement. Avtalen med og tilgangen til Test The Talent opphører automatisk etter 3 måneder. Hvis du ønsker å fortsette å ha tilgang til testene, må du kjøpe tilgang på nytt.

Øvelsene aktiverer og skjerper de sentrene i hjernen som er aktive under utførelsen av SHL-tester. Hvis du er vant til å jobbe med matematikk eller tung dataanalyse, kan du forvente en forbedring på 20-30 %. Hvis du har en mindre matematisk tung bakgrunn eller ikke jobber med tallanalyser i hverdagen, forbedrer du deg ofte mer i løpet av treningsprosessen. Det finnes eksempler på 90-100 % forbedring. Med hardt arbeid kan de fleste, uansett bakgrunn, oppnå høye poengsummer på testen!

Vi vet at noen selskaper har en minimumspoengsum som alle ansatte må oppnå for å bli ansatt i visse stillinger. Dette er imidlertid ikke noe de offisielt annonserer, da det kan virke litt kontroversielt for noen. Dette er mest vanlig i kunnskapsintensive organisasjoner. Men generelt kan det være vanskelig å få drømmejobben hvis du skårer svært lavt, under normalområdet.

Vanligvis er det ingen formell minimumsscore, men testen vurderes sammen med bakgrunnen og kvalifikasjonene dine og sammenlignes med resultatene til de andre kandidatene.

Et sterkt resultat på en ferdighetstest er et stort pluss når det gjelder å få jobben, spesielt hvis det er flere egnede kandidater, kan de som har vist en spesiell skarphet i forhold til et utmerket testresultat, gå av med seieren.

Vi vet også at selve testopplæringen kan være et tema for jobbintervjuet, spesielt hvis du oppnår en svært høy poengsum. Det vil bli snakket om hvordan du gjorde det, hvilken strategi du brukte, hvordan du forbedret deg osv. Du ønsker å gi inntrykk av at du er svært motivert for jobben, siden du har brukt mye tid på å lade opp, og også at du leverer når du får en vanskelig oppgave.

I mange bedrifter ser vi også at resultatene lagres og kan brukes på et senere tidspunkt av ledere og HR for å vurdere om du er egnet til forfremmelse.

Dessverre ikke, vi tilbyr kun tester for kandidater som ønsker å forbedre seg til en kommende rekrutteringstest.

© Copyright 2024 - Test The Talent - Disclaimer